K.W. Bruun Import A/S

Motor Vehicle Importer

 • Company type

  SME

 • Sector

  Automotive

 • Location

  Glostrup

What is K.W. Bruun Import A/S?

OM K.W. BRUUN & CO
K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 600 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid. 

DE 5 DIVISIONER I K.W. BRUUN KONCERNEN
K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og Voyah i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 370 forhandlere og værksteder. K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint. Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler. Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 300 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, bistro & diner samt møde- og selskabslokaler i flotte rammer. 

K.W. Bruun & Co har i 2022 haft en omsætning på over 9 mia. og et resultat over 800 mio. kr. før skat i 2022. Resultaterne er opnået i kraft af en effektiv forretningsmodel, en udpræget vinderkultur og en stærk organisation, som er præget af dynamik, vilje og samarbejdsånd.

Som medarbejder hos os bliver du en del af en succesfuld performancedrevet virksomhed med et stærkt DNA, der er skabt af vores forretningstilgang og kerneværdier - CARE. Vi har en vinderkultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og vi har masser af spændende vækstplaner for fremtiden.

Kort sagt: En arbejdsplads med masser af udviklingsmuligheder.

How is it working at K.W. Bruun Import A/S?

FAQ – JobTeaser asks the questions for you

 • What makes your company a great place to work for young talents?

  Du vil fra første dag få mange spændende og udviklende arbejdsopgaver. Du får hurtigt stort selvstændigt ansvar, og din læringskurve bliver stejl, fordi vi tror på, at du lærer bedst ved at blive kastet ud i tingene, hvorved du udvikler dig både fagligt og personligt.

 • Is it possible to progress to a full-time position after an internship or apprenticeship?

  Flere af vores tidligere graduates og studentermedhjælpere arbejder fortsat i koncernen, og du vil derfor kunne søge sparring og vejledning hos dem. Der er et godt socialt sammenhold og mange muligheder for at mødes med kolleger på tværs af afdelinger, både arbejdsrelateret og i sociale sammenhænge.

 • Can students and recent graduates work remotely?

  Vi tilbyder en ugentlig hjemmearbejdsdag

 • Do you have any particularly busy recruitment periods throughout the year?

  Nej

K.W. Bruun Import A/S at a glance!

Our location in Hellerup

Our location in Malmö

Our location in Glostrup

 • Creation year

  1914

 • International presence

  2 countries

Google map

Company head office

Glostrup