NJORD Law Firm

njordlaw.com

 • Company type

  SME

 • Sector

  Legal

What is NJORD Law Firm?

Hvorfor NJORD?

Hos NJORD bliver du en del af et nordisk advokatkontor med en international atmosfære og højt til loftet. Vi løser udfordringer for klienter nationalt såvel som internationalt, favner mere end 30 forretningsområder, og blandt vores 240 medarbejdere taler, tænker og samarbejder vi på over 25 sprog. Dette gør os til et af de stærkeste internationale advokatkontorer i Norden.

Passion og respekt for faget er drivende kræfter hos NJORD. Vi arbejder målrettet på at skabe retfærdige løsninger for vores klienter, sætte aftryk på lovgivningen og gøre en forskel i verden. Dette gør vi blandt andet i sager om digitale krænkelser.

I NJORD har vi skiftet det konservative ud med det moderne. Vores resultater er skabt på baggrund af nytænkning, engagement og en holdånd funderet på tværs af afdelinger, anciennitet og forskellighed.

Vi ved, at sager ikke altid løses bedst bag et skrivebord. Jura handler om at forstå mennesker og sætte sig ind i komplekse problemer. Derfor indebærer arbejdet i NJORD alsidige arbejdsopgaver, hvor praksiserfaring fra felten i de relevante brancher prioriteres højt.

Vi gør sjældent tingene, som “man plejer”.


"NJORD er store nok til, at man arbejder med fede sager, men ikke så store at man ikke får ansvar."

- Frederik, stud.jur. i NJORD Law Firm


INVESTÉR I DIG SELV

Hos NJORD står du på skuldrene af nogle af branchens dygtigste advokater, som hver dag vil hjælpe dig med at udfolde dit faglige potentiale.

Fra første arbejdsdag vil du blive tilknyttet en tutor, som sammen med vores jurister altid er klar til at sparre med dig om opgaverne. Sådan sikrer vi, at du kommer godt i gang og fortsat udvikler dig – fagligt og menneskeligt.

Du kan nå langt hos NJORD. Kun dine ambitioner og kvalifikationer sætter grænsen for hvor langt.


MERE END ET ARBEJDE

Et godt samarbejde handler ofte om andet end et arbejde. Vi opbygger holdånd og stærke relationer på tværs af studerende, fuldmægtige og partnere, når vi mødes – både i og uden for arbejdstiden.

Som medarbejder i NJORD bliver du derfor en del af en mangfoldig, international virksomhedskultur med en uformel arbejdstone og kollegaer, der altid er der for hinanden.

Vi ser mangfoldighed og forskellighed som vores styrke. Derfor er personlighed, kreativitet og drivkraft kvaliteter, vi vægter højt, når vi ansætter nye medarbejdere.

 

ER DU DEN, VI SØGER?

Vi søger altid ambitiøse og engagerede medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel for klienterne og bidrage til NJORDs fællesskab.

Har du kvalifikationerne til at arbejde hos NJORD?

Så tager vi med glæde imod din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation for studier og erhvervserfaring til [email protected]

How is it working at NJORD Law Firm?

FAQ – JobTeaser asks the questions for you

 • What makes your company a great place to work for young talents?

  NJORD Law Firm will answer the question soon

 • Is it possible to progress to a full-time position after an internship or apprenticeship?

  NJORD Law Firm will answer the question soon

 • Can students and recent graduates work remotely?

  NJORD Law Firm will answer the question soon

 • Do you have any particularly busy recruitment periods throughout the year?

  NJORD Law Firm will answer the question soon

NJORD Law Firm at a glance!

Hear from some of our students what it's like to work at NJORD.

 • Creation year

  1976

 • International presence

  4 countries