Commercieel adviseur regio West-Vlaanderen (bachelor)
KBC Bank & Verzekering
This job is no longer available.

Commercieel adviseur regio West-Vlaanderen (bachelor)

KBC Bank & Verzekering
 • Full time Position
 • West Flanders (Belgium)
 • Published on August 23 2021
This job is no longer available.
Wat houdt deze vacature in?

Hou je van een dynamische werkomgeving waar innovatie, digitaliteit en de "human touch" hand in hand gaan? Zin om samen met ons de dromen van onze klanten waar te maken? Werk je graag samen met enthousiaste collega's die onze klanten altijd op de eerste plaats zetten? Durf je de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en mee te bouwen aan de bank-verzekeraar van morgen?

Dan zit je goed in het commerciële netwerk van KBC.

In heel Vlaanderen geven onze commerciële medewerkers elke dag het beste van zichzelf. In hun verschillende expertisedomeinen gaan ze op zoek naar de juiste oplossingen voor de behoeften van onze klanten, en gebruiken daarbij onze innovatieve en digitale toepassingen.

We zijn op zoek naar nieuwe collega's om onze teams te versterken in de clusters Westhoek, Waregem-Tielt en Roeselare-Izegem. Je inzetplaats wordt bekeken in functie van je woonplaats.

Wat verwachten we van jou?

 • Je wordt een van de aanspreekpunten voor onze klanten. Ze komen bij jou terecht met al hun vragen en behoeften, en dat in de verschillende vakgebieden.
 • Je zet je klanten op de eerste plaats en bouwt een langetermijnrelatie op waarin vertrouwen en uitmuntende dienstverlening van groot belang zijn.
 • Afhankelijk van het vakgebied waarin je werkt, krijg je meer specifieke verantwoordelijkheden toegewezen.
 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en bouwt mee aan de communitywerking van je kantoor.

Jouw troeven?

 • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een economische richting..
 • Je hebt commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht. Proactief meedenken geeft jou energie.
 • Onze klanten wegwijs maken in ons digitaal aanbod is voor jou een koud kunstje.
 • Je hebt interesse in de financiële wereld en zin om veel bij te leren.
 • Je neemt verantwoordelijkheid op voor de taken die je krijgt toegewezen, neemt graag initiatief en werkt resultaatgericht.

Skills

#commercieel #pro-actief #klantcentraal

Wat hebben we je te bieden?

 • We vinden het heel belangrijk om collega's te laten groeien in hun functie. Daarom zorgen we vanaf dag 1 voor een opleidingstraject gelinkt aan jouw functie. Daarnaast krijg jede mogelijkheid om je bredere kennis van de financiële wereld teverruimen.
 • We bieden al onze medewerkers een brede waaier aan mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en om hun talenten verder uit te diepen. Dit doen we door 1-op-1 coaching via progressiedialogen, on - en offline vaardigheidstrainingen, inspiration days, enz..
 • Afhankelijk van jouw assessment bieden we je een groeicontract of een contract van onbepaalde duur aan.
 • Je ontvangt een interessant verloningspakket dat wordt aangevuld met een ruim pakket aan aanvullende voordelen en personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten (variabele vergoeding, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ...)
 • Last but nog least, je komt terecht in een innovatieve en digitale werkomgeving waar we samen met de klant vandaag bouwen aan de toekomst van morgen. Bij TEAM BLUE gaan werk en plezier hand in hand!

Waarom koos Petra voor een carrière als commercieel adviseur?

"Om elke dag met goesting in de commerce te staan. Het is één van de meest gevarieerde functies in het kantorennet met raakvlakken in alle domeinen van de bank en het verzekeringswezen. Bovendien scherp je nog heel wat andere vaardigheden aan.Van samen met de klanten naar oplossingen te zoeken in oa. onze innovatieve KBC Mobile krijg je voldoening en energie.En niet onbelangrijk: geen sleur in ons domein, elke dag ziet er anders uit. "

Petra Van den Brant, Expert Digitaal Bankverzekeren - kantoor Asse.

Op zoek naar meer getuigenissen van onze retailcollega's? Ontdek ze hier .

Heb je een vraag aan onze Talent Acquisition advisor?

Carolien Vandevoort

[email protected] recruiter

Gepubliceerd op 18 mei 2021

Word jij ook een maker? Solliciteer nu!
This job is no longer available.