Commercieel Adviseur KBC Live Antwerpen (bachelor)
KBC Bank & Verzekering

Commercieel Adviseur KBC Live Antwerpen (bachelor)

KBC Bank & Verzekering
 • Full time Position
 • Antwerp (Belgium)
 • Published on August 24 2021
Wat houdt deze vacature in?

Ceci n'est pas un call center. Als Commercieel Adviseur bij KBC Live doe je precies wat je collega's in de kantoren doen, maar dan digitaal. Het grootste verschil? Jij hebt een job buiten de kantoor(m)uren.

Dankzij KBC Live kunnen klanten bij ons terecht voor een oplossing op het moment dat hen het beste uitkomt en via het digitale kanaal dat zij verkiezen. Dat zou jij toch ook willen van je bank?

Als Commercieel Adviseur bij KBC Live help je klanten vanop afstand, maar daarom niet minder persoonlijk. Hoe belangrijk innovatie en het digitale ook is, het is de human touch die het verschil maakt. Dat is waar jij en je enthousiaste collega's elke dag naar streven. En dat is ook waarom we permanent op zoek zijn naar nieuwe collega's.

Wat verwachten we van jou?

 • Je helpt klanten via allerhande kanalen: (video)bellen, chat, e-mail ... Je bent hun eerste aanspreekpunt en geeft hen persoonlijk advies.
 • Bij jou merken klanten echt dat ze op de eerste plaats komen. Dankzij jouw resultaat- en klantgerichte aanpak win je hun vertrouwen en versterk je de klantbinding.
 • Zie je een commerciële opportuniteit? Jij bent al lang in actie geschoten. Je bent dan ook de geknipte persoon om mee commerciële acties op te zetten met je team.
 • Jij bent het gezicht van KBC voor onze klanten. Euhm ... ze zién je daarom niet altijd, maar je weet wel wat we bedoelen. Met een positieve uitstraling draag je onze merkwaarden uit en draag je bij tot onze verdere groei.
 • Je werkt in flexibele en verruimde uren. Dit houdt in dat je in dag-, avond- en per 4 weken in zaterdagshifts werkt. Bij het opmaken van deze planning zoeken we een evenwicht tussen jouw wensen, die van de collega's, en de continuïteit van de dienstverlening. In ruil voor avond- en weekendprestaties heb je vrije dagen in de week of ontvang je een gepaste vergoeding.

Jouw troeven?

 • Je hebt een bachelordiploma en vindt de financiële sector boeiend. Dat de juiste financiële producten en diensten een groot verschil maken in het dagelijkse leven, daar ben je van overtuigd en daar wil je je verder in verdiepen.
 • Je gaat aan de slag met veel energie en gevoel voor verantwoordelijkheid.
 • Klanten helpen, commerciële targets behalen en proactief meedenken, daar krijg jij energie van. Natuurlijk, want je kan trots zijn op het resultaat van je werk.
 • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands of Frans. Klanten ook vlot kunnen helpen in een tweede taal (Nederlands, Frans of Engels) is een dikke plus.
 • Je bent op zoek naar een job waarin je werkt in shifts, zodat je vaker vrije tijd hebt tijdens de week.

Skills

#commercieel #pro-actief #klantcentraal

Wat hebben we je te bieden?

 • Je kiest waar je werkt: Roeselare, Antwerpen, Geel, Leuven, Gent, Hasselt of Brussel. Maar dit is overal hetzelfde: je werkt met state-of-the-art technologie en met fijne collega's.
 • Afhankelijk van jouw assessment bieden we je een groeicontract of een contract van onbepaalde duur aan.
 • Je krijgt een opleidingstraject op jouw maat, maar ook 1-op-1 coaching, on- en offline vaardigheidstrainingen en inspiration days.
 • Zowel in je groeicontract als in je contract van onbepaalde duur kan je rekenen op een interessant loon en aanvullende voordelen: personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten, variabele vergoeding, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ...

Als grootste Belgische bank-verzekeraar werken we elke dag aan ideeën en oplossingen die onze klanten én onze samenleving vooruithelpen. We zijn gedreven en hebben de ambitie om dé referentie te zijn in de financiële sector. Maak mee het verschil. En de toekomst. #maakhetmee

Wil je mee het verschil maken bij KBC Live? Laat je hier alvast inspireren! We kijken uit naar je sollicitatie.

Waarom koos Marloes voor een carrière als commercieel adviseur bij KBC Live?

" 'Live is Life'. Onze werksfeer is zo dynamisch, optimistisch en leuk, dat ik graag kom werken. Als een klant jou na een gesprek een compliment geeft, dan krijg je veel energie om het elke dag zo goed te doen."

Marloes Vannerom, Commercieel Adviseur KBC Live Oost-Vlaanderen

Op zoek naar meer getuigenissen van onze retailcollega's?Ontdek ze hier .

Heb je een vraag aan onze Talent Acquisition advisor?

Carolien Vandevoort

[email protected] recruiter

Gepubliceerd op 19 mei 2021

Word jij ook een maker? Solliciteer nu!