TEAM SECRETARESSE (M/V) 32-40 uur
Drees & Sommer

TEAM SECRETARESSE (M/V) 32-40 uur

Drees & Sommer
 • Full time Position
 • Rotterdam (Netherlands)
 • Published on August 28 2021
Your tasks

Ben jij die spin in het web die alles onder controle houdt en ben je taalkundig sterk? Wil jij de collega's binnen de vestiging in Capelle aan den IJssel zoveel mogelijk werk uit handen nemen en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie? Welkom bij Drees & Sommer!

Als steun en toeverlaat van onze collega's in Capelle aan den IJssel ben jij degene die het overzicht houdt. Je hebt aan een half woord genoeg en voelt naadloos aan waar de prioriteiten liggen. Je bent de gastvrouw, biedt structuur in agenda's, en verzorgt een diversiteit aan administratieve werkzaamheden.

De dagen zijn nooit hetzelfde en vragen veel improvisatievermogen. Je controleert de uitgaande documenten op spelling, dus je Nederlands én Engels zijn perfect. Daarnaast plan je afspraken in waar vaak meerdere partijen bij betrokken zijn, ondersteun je de projectmanagers op administratief gebied, en pak je, samen met je collega Team Secretaresses, alle voorkomende taken op waarmee je de collega's binnen de vestiging Capelle aan den IJssel werk uit handen kunt nemen.

Your profile

Je bent organisatorisch en taalkundig sterk en je houdt ervan het overzicht te bewaken. Je weet precies wat er gedaan moet worden en geeft duidelijk aan welke informatie jij daarvoor nodig hebt. Je bent flexibel, proactief, resultaatgericht, sociaal en gezellig.

Je wordt blij van korte lijnen, hard werken, een goede teamspirit en het bereiken van het beste resultaat.

Je hebt HBO werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en minimaal vijf jaar werkervaring bij voorkeur in een secretariële of officemanagement functie. Ook heb je een enorme dosis positieve energie en ben je niet snel uit balans te brengen als de dag anders verloopt dan je van tevoren had gepland.

We offer

OVER ONS
Drees & Sommer Nederland is de innovatieve partner voor advies, planning, bouw en exploitatie. Wij verlenen internationaal huisvestingsadvies en projectmanagement aan opdrachtgevers die wijzigingen en verbeteringen in hun huisvestingssituatie willen aanbrengen. Wij ondersteunen internationale opdrachtgevers op het gebied van vastgoed- en huisvestingsadvies en facility management services. Dat doen wij met een team van ambitieuze, hardwerkende collega's vanuit Capelle aan den IJssel, Nieuw-Vennep en Eindhoven. Collega's die voor elkaar klaarstaan en elkaar versterken.

Wij bieden

Een belangrijke functie in een snelgroeiende organisatie.
 • Geen dag is hetzelfde, de tijd vliegt!
 • Alle ruimte om je te ontplooien en je ideeën ten uitvoering te brengen,
 • Je wordt een onmisbare schakel in onze bedrijfsprocessen,
 • Een informele bedrijfscultuur waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen,
 • Salaris minimaal €2200, maximaal €3300 euro bruto o.b.v. 40 uur,
 • 31 vakantiedagen o.b.v. 40 uur,
 • Bonusregeling,
 • Pensioen,
 • Mobiele telefoon,
 • Leuke collega's en een inspirerende werkomgeving met regelmatige events.
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
Graag ontvangen we je CV met motivatie!
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Shannon Hofman of Irene Philips. Zij vertellen je graag meer over de functie, onze organisatie en de kansen die wij je kunnen bieden.