Artsen (m/v/x) voor het RIZIV
Selor

Artsen (m/v/x) voor het RIZIV

Selor
  • Full time Position
  • Brussels (Belgium)
  • Published on September 6 2021

Jouw opdracht
Je functie is afhankelijk van de context en de materie die door elke dienst wordt behandeld. Je behandelt verschillende thematieken (invaliditeit, medische ongevallen, tegemoetkoming voor gezondheidszorg of medicatie,...). Je trekt conclusies op basis van je medische kennis, onderzoek in de gespecialiseerde literatuur en je beheersing van een specifieke context. Door deze bevindingen kan je bijdragen tot het opstellen van een uniforme en objectieve besluitvorming.

We zoeken regelmatig artsen voor verschillende diensten. Is de functie die je bij ons zou willen vervullen momenteel niet beschikbaar? Solliciteer dan ook nu al om op onze laureatenlijst te staan! De huidige functies zijn vacant bij de Dienst voor Geneeskundige Evaluatie en Controle - Directie Controle - Antwerpen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Infosessie
Op 18 september 2021 is er van 10u00 tot 12u00 op het RIZIV een infodag. Stuur voor 16 september 2021 een e-mail naar [email protected] om je in te schrijven als je interesse hebt. Alle praktische details worden bij inschrijving meegedeeld.

Ons aanbod

Minimum aanvangswedde: 76.950,72  EUR (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index, reglementaire toelagen* niet inbegrepen).
Met inbegrip van de specifieke maandelijkse premie voor artsen, ter compensatie van het verbod om een andere medische werkzaamheid uit te oefenen.

*Het is mogelijk om je ervaring uit de privésector of als zelfstandige te laten valoriseren als deze ervaring nuttig en pertinent is voor de functie.

Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden en verschillende sociale voordelen. Het is mogelijk om je ervaring uit de privésector of als zelfstandige te laten valoriseren als deze ervaring nuttig en pertinent is voor de functie. Je hebt ook gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Dankzij de glijdende uren in een 38-urenweek, telewerk en minstens 26 verlofdagen (+ verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar) ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven.