Teekkari tai luonnontieteilijä, hae AFRYlle!
AFRY

Teekkari tai luonnontieteilijä, hae AFRYlle!

  • Part-time / Student job
  • Finland
  • Published on September 7 2021

Etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia ja tarjoamme opiskelijoille osa-aikatöitä ja harjoittelupaikkoja. Haku AFRY Future Stars -urapolkuohjelmaamme starttaa jälleen 8.11.2021.

Ketä etsimme?

Paikkoja on tarjolla toimistoissamme ympäri Suomen, pääasiassa tekniikan ja luonnontieteiden opiskelijoille. Arvostamme hakijoissamme soveltuvan koulutuksen lisäksi aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. Tule meille kehittymään huippuasiantuntijaksi!

Tarjoamme

Meillä työskentelet erilaisista taustoista tulevien kollegoiden kanssa, kokeneista oman alansa huippuosaajista opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin. Yhteistyö myös muiden AFRY-maiden kanssa on tiivistä. Tarjoamme sinulle paikan vakaassa yhtiössä, jossa ideointiin kannustetaan.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, lähetä meille avoin hakemus. Kerro hakemuksessasi, millaista työtä etsit (kesätyö, osa-aikatyö, harjoittelu, opinnäytetyö) ja mille aikavälille. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja ilmoitamme, mikäli meillä olisi tarjota juuri sinulle sopivia työtehtäviä.

Tietoa AFRYstä

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka syntyi, kun 1895 Ruotsissa perustettu ÅF osti 1958 Suomessa perustetun Pöyryn helmikuussa 2019.

Tuemme asiakkaitamme digitalisaation ja kestävän kehityksen ratkaisujen edistämisessä energia-, infra- ja teollisuussektoreilla ympäri maailman. Olemme asiakkaidemme tukena hankkeen koko elinkaaren ajan, alun selvityksistä ja strategisista valinnoista hanke- ja toteutussuunnitteluun sekä käytön ja ylläpidon tukeen. Toimeksiantomme vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä suuriin investointihankkeisiin.