STAGIAIRE RECRUITMENT CONSULTANT
Sarawak Belgium

STAGIAIRE RECRUITMENT CONSULTANT

  • Internship (From 3 to 6 months)
  • Dilbeek (Belgium)
  • Published on September 7 2021

Sarawak Belux (www.sarawak.be) is een gevestigde waarde op markt van Field Marketing Agentschappen in België. Het bedrijf is actief in Brand Activation, Field Sales, Merchandising & Marketing Logistics. Naast de traditionele Field Marketing diensten is Sarawak ook actie als partner voor Headhunting & Outsourcing binnen de scoop van Sales, Marketing & Administratieve profielen.

Het bedrijf, met hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden, telt ondertussen +/- 180 vaste medewerkers aangevuld met een pool van 1.000 tijdelijke medewerkers / studenten die op dagcontracten actief zijn voor verschillende projecten. De bouwstenen van het succes van het bedrijf zijn kwaliteit & betrouwbaarheid in partnership met onze klanten. Het is de missie van Sarawak om de talenten van onze medewerkers maximaal te ontwikkelen om de lange termijn verkoop & marketing doelstellingen van onze klanten te overtreffen.

Sarawak heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf en wordt geleid door een jong management dat vooruit wil. Graag willen we ons kennis ook delen met studenten die hun weg aan het zoeken zijn om hun professionele carrière te starten. Daarom voorziet Sarawak jaarlijkse enkele stageplaatsen.

DE FUNCTIE

Als stagiaire binnen het recruitment team word je binnen Sarawak mee verantwoordelijk voor de werving en selectie van onze Sales, Marketing & Administratieve profielen. Je zal samen met de Recruitment Consultants actief deelnemen aan volgende taken en procedures:

  • Opstellen van vacatures: functie omschrijvingen, profiel beschrijving, aanbieding;
  • Beheer van onze online recruitment tool;
  • Het posten van onze jobs op interne & externe jobboards ;
  • Het screenen van de instromende kandidaten via SKYPE & face-to-face gesprekken;
  • Het evalueren van kandidaten & ze voorstellen aan het project management team;
  • Het uitnodigen van kandidaten voor interviews, informatiesessies en opleidingen.

PROFIEL
Je bent een student Human Resources, Toegepaste Psychologie, Project Management of Marketing Communications die op zoek is naar een boeiende stage. Je kan georganiseerd en zelfstandig werken en bent daarnaast administratief sterk. Je bent communicatief en gedreven. Je bent leergierig met een uitgesproken interesse in rekrutering en HR.  Je bent Nederlandstalig met een beperkte kennis van het Frans & Engels.

ONS AANBOD

Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf in volle ontwikkeling. Hierdoor krijg je de kans om je te ontplooien en een eerste relevante ervaring binnen rekrutering op te doen. Daar Sarawak een ruim pallet aan job opportuniteiten heeft kan misschien wel na je stage periode bij ons ook definitief aan de slag.