IT Young Professional
AG Insurance

IT Young Professional

AG Insurance
  • Full time Position
  • Brussels (Belgium)
  • Published on September 14 2021

Daarom kies je voor AG

Een werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen. Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt. En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst. Jij bent een durver die de klant écht centraal zet? Tot binnenkort dan, bij AG.

Met zo’n 700 zijn ze, onze IT-specialisten. Allemaal topcollega’s die elke dag meebouwen aan de technologische (r)evolutie bij AG. Artificiële intelligentie? Robotics? Data Analytics? Infrastructuur, Netwerk, ... Die zijn vandaag niet meer weg te denken bij AG! Ga aan de slag als IT Young Pro bij AG, proef van verschillende disciplines en stuur je carrière in de richting die JIJ wil.

Dit is jouw topjob

- Als IT Young Pro volg je een specifiek ontwikkelingstraject.
- De eerste maanden ben je vooral bezig met ontwikkeling. Je leert onze applicaties, tools, omgeving én manier van werken bij AG door en door kennen. Van een stevige basis gesproken.
- Klaar voor meer? Dan start je met functionele of technische analyse. Vanaf nu werk je ook meer samen met andere teams en afdelingen.
- Hoe het verder evolueert? Zeg jij het maar. Wat spreekt je het meest aan? Jij kiest samen met ons welke richting het best aansluit bij je competenties en interesses. Mooi, toch?

Dit ben jij helemaal

- IT is helemaal je ding.
- Je bent gezond ambitieus: je wil meewerken aan projecten met impact en groeien in je job.
- Je ziet een meertalige omgeving (Nederlands, Frans, Engels) als een plus.
- Klantgerichtheid is your middlename.
- Je bent een vat vol ideeën en pingpongt er graag over met je collega’s.
- Je hebt (bijna) een IT-opleiding op bachelor- of masterniveau afgerond. Iets anders gestudeerd? Overtuig ons dan met je passie voor IT

Dit wil je toch niet missen?

- Een topjob bij de marktleider in de verzekeringssector. We streven er ook voortdurend naar om onze klanten nog beter te ondersteunen. En daarvoor rekenen we op jou.
- Een enthousiast en dynamisch team dat een dikke 10 krijgt voor sfeer en gezelligheid.
- De kans om jezelf te blijven ontwikkelen, met een brede waaier aan opleidingen. Ideaal om al de vaardigheden te leren die jou kunnen helpen om je carrière verder uit te bouwen.
- Meer dan een job: we bieden je een hele carrière. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om je talenten helemaal te benutten.
- Good vibes, daar gaan we voor. Met een uitgebreid welzijnsprogramma vol sportieve activiteiten en inspirerende workshops. Zo haal je meer uit je werk en je leven.
- Natuurlijk tellen de centen ook mee. Daarom krijg je een aantrekkelijk loonpakket. En omdat niemand beter weet dan jij wat je nodig hebt, kan je een deel van dat pakket zelf samenstellen.

Durf te springen

Helemaal verkocht?
> Solliciteer vandaag nog! Schrijf je in voor 6 december 2021 !