DSB

En formålsdrevet og ambitiøs transportvirksomhed

Company type

Large company


Sector

Transport / Logistics


Location

Høje Taastrup, Danmark

Discover DSB

Play the video
Video preview image

Vores ønske er at udvikle kolleger som har lyst til at være med til at skabe den bæredygtige fremtid.

Vi vil gerne have en stærk og samarbejdende kæde - hvor løsninger bliver fundet så tæt på udfordringen som muligt.

Som arbejdsplads bør og vil vi gerne repræsentere det samfund vi er en del af, med en kultur og work-life balance der bærer præg af samarbejde på tværs af organisationen.


Læs mere om dine karrieremuligheder i DSB her


Har du lysten til at arbejde hos DSB, men har vi ikke lige jobbet til dig lige nu? Opret en jobagent her, og få besked så snart vi har et ledigt job, der passer til dig.


Rejs med - med balance i livet

Du bliver en del en rejse, hvor der er balance mellem arbejde og fritid, der matcher din karrieredestination.

Vi tror nemlig på, at forskelle og forskellige perspektiver bidrager til større livs- og arbejdsglæde. At forskellighed skaber bedre løsninger for både dig selv som menneske og medarbejder - og for DSB som virksomhed. Og vi tror også på, at vi trives bedre, når ambitioner, muligheder og prioriteter kører på skinner og ikke i hver sin retning.

Vi sætter pris på en bred vifte af kompetencer, personligheder, køn, aldre, uddannelsesbaggrunde og etniske baggrunde, fordi vi ved, at talent ingen grænser har. Og at det hele menneske har en større glæde ved at køre på arbejde.

Derfor har vi masser af muligheder for udvikling og uddannelse i jobbet, attraktive lønpakker, personalegoder, sundhedsordninger, højt til loftet, samt et stort fokus på tværfaglige samarbejder, fleksible arbejdsformer og en ledelsesstil med mennesket forrest i vognen. Vi ved, at det er vigtigt, at vi passer godt på hinanden og gør plads til alle. Vil du være en del af rejsen?


Rejs med - for en bæredygtig fremtid

Du har måske ikke tænkt over det, men din arbejdsplads siger meget om, hvor du står.

Uanset, hvilken plads du vælger hos os, kan du være med til at skabe en grønnere fremtid sammen med et hold, der får det hele til at køre og er med til at få flere kunder i toget. På den måde er du med til at gøre vores formål til virkelighed: Plads til alle på rejsen mod det bæredygtige.

Med gode priser, relevante produkter og grønne tog vil vi få flere til at rejse med tog igen og igen. Dermed vil vi gøre det lettere for vores kunder at være en del af rejsen mod det bæredygtige og skabe mindre trængsel ind og ud af byerne.

Der er fløjtet afgang, men vi har altid plads til flere, der vil være med til at skabe fremtidens grønne kollektive transport.


Rejs med - for viljen til at gøre en forskel

Vil du sætte dit præg på rejsen, bliver du del af en grøn og ambitiøs virksomhed, der investerer milliarder i nye eldrevne tog, automatiserede S-tog, trygge og imødekommende stationer, digitalisering og attraktive produkter og services til vores kunder.

Vi søger altid efter ambitiøse kollegaer, som vil sætte deres aftryk på rejsen mod en historiske omstilling af DSB og den kollektive trafik, vi er i fuld gang med.

Kollegaer, som bliver drevet af udfordrende, meningsfulde og komplekse opgaver, hvor vi sammen skaber de bedste løsninger til gavn for vores kunder og fremtiden.

Vælger du at rejse sammen med os, bliver du en del af et fællesskab, hvor vi favner hinanden, er åbne overfor dine tanker og initiativer, har respekt for forskellige kompetencer og plads til, at du kan gøre en forskel.

Du får kollegaer med et stort engagement på tværs af fagområder og anciennitet. Og med på vejen følger høj professionalisme, faglig stolthed og store ambitioner om at give vores kunder en god oplevelse, når de rejser med os. Det handler nemlig ikke bare om af komme fra A til B. Det handler om, hvordan vi kommer frem.
How is it working with them? 

FAQ – JobTeaser asks the questions for you

 • What makes your company a great place to work for young talents?

  Vælger du at rejse sammen med os, bliver du en del af et fællesskab, hvor vi favner hinanden, er åbne overfor dine tanker og initiativer, har respekt for forskellige kompetencer og plads til, at du kan gøre en forskel. Du får ansvar og lærer af kollegaer med et stort engagement og faglig viden.

 • Is it possible to progress to a full-time position after an internship or apprenticeship?

  Det kan vi desværre ikke garantere, men man er meget velkommen til at søge ledige fuldtidsstillinger og vi vil rigtigt gerne fastholde vores studentermedhjælpere i faste fuldtidsstillinger, når det er muligt.

 • Can students and recent graduates work remotely?

  Ja, for langt de fleste af vores studiejob er det muligt af og til at arbejde hjemmefra. Vi sætter dog stor pris på et godt fagligt og socialt miljø, som også skabes når vi arbejder sammen på kontoret.

 • Do you have any particularly busy recruitment periods throughout the year?

  Vi har løbende igennem hele året forskellige studiejobs ledige. Opret din jobagent her: https://candidate.hr-manager.net/Agent/Subscription.aspx?_sp=036a9195-bd20-4c6e-9c0b-0a2a18cf623b.1696249557687&customer=dsb

Deep dive into their world

Play the video
Video preview image

DSB - Rejs med

 • Creation year

  1885

 • Gender parity

  73%

  27%

 • International presence

  1 country

 • Average age of employees

  46 years

 • Values

  Samarbejde • Positivitet • Ildhu

Google map

Company head office

Høje Taastrup, Danmark

Their CSR commitments

Already 3 actions completed 💚

 • DSB og Røde Kors har et 5-årigt strategisk samarbejde

 • DSB har fokus på diversitet + ligestilling. Mål 2030: Min. 40% kvinder af ledere m. personaleansv.

 • DSB samarbejder m. Natteravnene ift. at øge tryghed på stationer og i togene.